tannlegerinorge.no
For tannleger  

Smil Tannlegesenter avd Løren

Bor du på Løren, har du all grunn til å smile. Med kort vei til både byen og marka bor du komfortabelt i en ny og moderne bydel med historisk sus, der du har alt du trenger, i umiddelbar nærhet. Nå får alle som bor her, en ekstra grunn til å smile, for nå har Smil tannlegesenter åpnet en ny og supermoderne klinikk her.
Tannlege Kari Anne Systad
Med Kari Anne er du i trygge hender! Kari Anne Systad er utdannet tannlege fra Det Odontologiske Fakultet ved Universitet i Oslo. Hun arbeider i dag som instruktørtannlege ved fakultetet på deltid. I tillegg er hun utdannet barnevernspedagog.

I arbeidet med pasienter er hun opptatt av at de skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele besøket og behandlingen. I sitt arbeid som tannlege har hun behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk som har opplevd stor trygghet under tannlegebesøket. Kari Anne har bred kompetanse innen faget, og setter også implantater.

Du kan dermed være trygg på å få en dokumentert og moderne tannbehandling når du besøker oss på Løren. Vår klinikk på Løren har i tillegg fått helt nytt og moderne tannmedisinsk utstyr.

Fakta om Smil Tannlegesenter avd Løren


Typer oppdrag

Smil Tannlegesenter avd Løren er registrert i følgende bransjer:
Privat tannlege, Estetisk, Narkose, Invisalign


Her tar vi oppdrag

Smil Tannlegesenter avd Løren tar oppdrag i følgende fylker:
Oslo


Besøksadresse

Peter Møllers vei 2B
0585 OsloFinn frem til oss


Ta kontakt med oss i dag

Klikk på en av knappene eller benytt skjemaet nedenfor.

Kontakt Smil Tannlegesenter avd Løren

Har du et spørsmål til Smil Tannlegesenter avd Løren?
Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en e-post for deg!tannlegerinorge.no - post@tannlegerinorge.no - Tlf: 90 98 65 41
Designet og utviklet av Mediamakeriet - Digitalt håndverk