tannlegerinorge.no
For tannleger  

Alero Tannhelsesenter AS

Alero åpnet første tannhelsesenter i Lillesand februar 2018. Visjonen er å gi faglig god behandling med høyt fokus på service og trygghet til lave priser. Vi har innførte prisgaranti slik at våre kunder skal føle seg trygge på at de ikke betaler for mye. Klinikken i Lillesand startet med én tannlege og etter 1,5 år er vi nå fire allmenntannlege og to spesialister samt fire dyktige tannhelsesekretærer. Vi er takknemlige og stolte av mottakelsen i Lillesand og skal jobbe hardt for å gi riktig og god behandling med masse smil og omsorg i årene som kommer.

Sommeren 2019 åpnet Alero Hunsøya Tannhelsesenter i Vennesla. Også denne klinikken en bygget og innredet for å gi pasientene den beste tilgjengelige behandling i flotte lokaler og med markedets beste utstyr. Ingenting skal minne deg på at du er hos tannlegen når du kommer inn i klinikken, forskning viser at de hvite veggene, gulvene, frakkene sammen med den karakteristiske lukten du ofte kjenner i tannklinikker forsterker ubehaget mange føler på når tannlegen skal besøkes. Derfor vil vi være annerledes ! Alero Hunsøya har fokus på den enkelte pasient og to allmenntannleger og to spesialister skal gi deg faglig god og omsorgsfull behandling når du tar turen !

Vi tilbyr alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger og har i tillegg spesialkompetanse innefor kjevekirurgi og periodonti. (eksempelvis fjerning av visdomstenner og innsetting av implantater samt tannkjøttsykdommer )Vi er stolte av å ha fått Spesialist i kjevekirurgi Olav A. Olstad med på laget da han er en av landets aller mest erfarne kirurger med lang erfaring fra Ullevål Sykehus og privat praksis. Olstad har alene satt inn mer enn 10.000 implantater og tilfører klinikkene ytterligere tyngde i kraft av sin erfaring. Spesialist i periodonti Terje Sæthre er utdannet ved Universitetrt i Bergen og gir den store gruppen av pasienter med tannkjøttsykdommer optimal behandling.

Alero tilbyr også tannbehandling i Narkose gjennom sammarbeid med Sørlandet Privatsykehus i Kristiansand og Aleris Sykehus i Lillesand hvor anestesi team besørger trygg narkose.

Tannlegene Lisbeth H. Mykland, Cassandra Pham, Henriette Eide, Camilla Wehus, Amanda Nilsen, Spes. Olav A. Olstad og Spes. Terje Sæthre samt de hyggelige sekretærene Vibeke, Celina, Stine og Karianne gjør det de kan for at du skal få en god opplevelse hos Alero.

Med topp moderne utstyr, dyktige fagfolk og lokalisering i Vennesla og på Lillesand Senter med gratis parkering får du alt du trenger av helsetilbud samlet på ett sted.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Åpningstider Lillesand:
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Kommer snart!

Fakta om Alero Tannhelsesenter AS


Typer oppdrag

Alero Tannhelsesenter AS er registrert i følgende bransjer:
Privat tannlege, Invisalign, Estetisk, Endodonti, Protetikk, Tannimplantat


Her tar vi oppdrag

Alero Tannhelsesenter AS tar oppdrag i følgende fylker:
Aust-Agder, Agder


Besøksadresse

Senterveien 30
4790 LillesandFinn frem til oss


Ta kontakt med oss i dag

Klikk på en av knappene eller benytt skjemaet nedenfor.

Kontakt Alero Tannhelsesenter AS

Har du et spørsmål til Alero Tannhelsesenter AS?
Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en e-post for deg!tannlegerinorge.no - post@tannlegerinorge.no - Tlf: 90 98 65 41
Designet og utviklet av Mediamakeriet - Digitalt håndverk