tannlegerinorge.no
For tannleger  

Kongsberg Tannlegesenter AS

Første besøk hos oss
Den første gangen du kommer til oss har vi satt av ekstra god tid.

Før du kommer inn til tannlegen eller tannpleieren blir du bedt om å fylle ut et helseskjema.. Det er viktig at du fyller ut dette så nøyaktig som mulig. Nyere forskning har vist at tannhelse har nær sammenheng med generell helse og det er derfor viktig at vi får vite om du bruker medisiner eller lider av noen sykdommer. Har man for eksempel allergier, kan det være av ytterste viktighet for oss å vite før behandlingen starter. Enkelte sykdomsdiagnoser kan gi mulighet for trygderefusjon og derfor er det viktig at vi får korrekte opplysninger om din helsetilstand.

Når du kommer inn i behandlingsrommet, starter som oftest sekvensen med lett prat og diskusjon av årsaken til at ditt besøk. Vi vil så ta nødvendige røntgenbilder, og videre gjøre en grundig undersøkelse. Hvis du har behov for behandling lager vi en behandlingsplan og et skriftlig kostnadsoverslag. I de fleste tifeller avsluttes det første besøket med en grundig puss og rens av tennene, samt en gjennomgang av dine munnhygienerutiner.

All behandling betales etter hvert besøk. Vi ber deg derfor ta med betalingskort eller kontanter når du kommer til behandling hos oss. Prisen på første besøk kan variere en del, avhengig av behandlingsbehov og røntgen bruk. Men grovt kan prisen variere mellom 490 kr-1430 kr. (det dyreste alternativet inkluderer panoramarøntgen)

Fakta om Kongsberg Tannlegesenter AS


Typer oppdrag

Kongsberg Tannlegesenter AS er registrert i følgende bransjer:
Privat tannlege, Invisalign, Narkose


Her tar vi oppdrag

Kongsberg Tannlegesenter AS tar oppdrag i følgende fylker:
Buskerud, Viken


Besøksadresse

Nymoens Torg 6
3611 KongsbergTa kontakt med oss i dag

Klikk på en av knappene eller benytt skjemaet nedenfor.


tannlegerinorge.no - post@tannlegerinorge.no - Tlf: 90 98 65 41
Designet og utviklet av Mediamakeriet - Digitalt håndverk