tannlegerinorge.no
For tannleger  

Bossekop Tannklinikk AS

Velkommen til oss
Tannklinikken i Bossekopveien 8 er Altas eldste private Tannklinikk. Bygningen har huset en Tannklinikk siden midten av 70-tallet da Tannlege Bentsen flyttet sin klinikk til bygget. I 1996 kjøpte Tannlegene Ivar Nielsen og Bjarne Thomassen klinikken og har leget mang en tann siden da.

1. September 2013 overtok Bossekop Tannklinikk AS ved Tannlegene Bård Anders Hagen og Liv Karin Søvik Johnsen over driften av Tannklinikken. Siden da er klinikken pusset opp både innvendig og utvendig og staben utvidet med et team til. Med det er vi 8 ansatte; 3 Tannleger, 1 tannpleier og 4 tannhelsesekretærer som drifter 4 behandlingsrom. Hos oss benyttes topp-moderne utstyr i alle ledd i behandlingen.

Vi ønsker å ha en sterk lokal forankring. Dette oppnår vi ved å sponse for eksempel BUL-Alta og deres arbeid for idretten i Alta. Vi kjøper vår tannteknikk fra lokal tanntekniker; Finnmark Dental og bruker lokale entrepenører og forretninger i størst mulig grad. Men i all hovedsak ønsker vi å yte tannbehandling av høyeste kvalitet og på den måten gi deg som pasient….

…Smilet ifra nord

Fakta om Bossekop Tannklinikk AS


Typer oppdrag

Bossekop Tannklinikk AS er registrert i følgende bransjer:
Private tannleger


Her tar vi oppdrag

Bossekop Tannklinikk AS tar oppdrag i følgende fylker:
Finnmark


Besøksadresse

Bossekopveien 8
9513 Alta

Ta kontakt med oss i dag

Klikk på en av knappene eller benytt skjemaet nedenfor.


tannlegerinorge.no - post@tannlegerinorge.no - Tlf: 90 98 65 41
Designet og utviklet av Mediamakeriet - Digitalt håndverk